Tomatblinis med fåreyoghurt
SNACKS OG TILBEHøR

Tomatblinis med fåreyoghurt

Lækre små blinis, som kan spises lune eller kolde. Til picnic: Pak blinis i bagepapir og server direkte fra papiret med en skefuld fåreyoghurt og lidt basilikum.
  • 4 Personer

Ingredienser

200 g tomat
1 dl. groft hakket basilikum
2 dl. reven parmesan
1 stk. æg store
1 fed hvidløg
- salt og peber
3 dl. hvedemel
- olivenolie
- fåreyoghurt
- basilikum

Sådan gør du

  1. 1
    Hak tomaterne og kom dem i en skål.
  2. 2
    Vend tomaterne med basilikum, parmesanost, æg, revet hvidløg og lidt salt og peber.
  3. 3
    Vend blandingen godt rundt. Tilføj nu melet, indtil du har en fast »fars«.
  4. 4
    Tag farsen op med ske og kom varm olie på en pande.
  5. 5
    Lad blinis blive gyldne på begge sider. Skru ned for varmen og gennemsteg dem.
  6. 6
    Serveres med fåreyoghurt og drysses med basilikum 

Tip!

Tomatblinis er herlige sammen med en salat af salatblade, agurk og hakkede valnødder.