Tomatblinis med fåreyoghurt
- 4 Personer
Ingredienser
200 g | tomat |
1 dl. | groft hakket basilikum |
2 dl. | reven parmesan |
1 stk. | stort æg |
1 fed | hvidløg |
- | salt og peber |
3 dl. | hvedemel |
- | olivenolie |
- | fåreyoghurt |
- | basilikum |
Sådan gør du
-
1Hak tomaterne og kom dem i en skål.
-
2Vend tomaterne med basilikum, parmesanost, æg, revet hvidløg og lidt salt og peber.
-
3Vend blandingen godt rundt. Tilføj nu melet, indtil du har en fast »fars«.
-
4Tag farsen op med ske og kom varm olie på en pande.
-
5Lad blinis blive gyldne på begge sider. Skru ned for varmen og gennemsteg dem.
-
6Serveres med fåreyoghurt og drysses med basilikum
Tip!
Tomatblinis er herlige sammen med en salat af salatblade, agurk og hakkede valnødder.