Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
4 stk | torskefileter ca. 600g |
lidt | Lidt salt og peber |
lidt | lidt smør |
- | linguine pasta |
1 spsk. | olivenolie |
2 stk | skalotteløg |
2 stk | fed hvidløg |
1 dl. | soltørrede tomater |
nip | chiliflager, tørrede |
1 dl. | Tør hvidvin |
1 dl. | piskefløde brug evt. cremefraiche 38% |
6 stængler | grønkål |
lidt | fintreven citronskal |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10