Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler er en lækker og smagfuld anretning, der kan serveres som tilbehør til de fleste retter. Opskriften er fra Vores Jord – Din køkkenhave
2 Personer
Ingredienser
2 stk.
pak choi
1 spsk.
olie
stk.
Salt & peber
25 g
saltmandler grofthakkede
Tahindressing
75 g
Tahin (lys)
25 g
citronsaft
g
koldt vand
-
sukker
-
salt
-
hvidløgspulver eventuelt
ANNONCE
Sådan gør du
1
Skær pak choi-hovederne over på midten. Steg dem ved hård varme i lidt olie, ca. 5 minutter på skærefladen, vend og steg et par minutter mere på den anden side. Krydr med salt og peber.
2
Pisk alle ingredienserne til tahindressingen godt sammen, og smag den til med citron, sukker, salt og evt. hvidløgspulver. Juster konsistensen med vand.
3
Servering: Top de stegte pak choi med tahindressing og saltmandler.