Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler
AFTENSMAD

Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler

Stegt pak choi med tahindressing og saltmandler er en lækker og smagfuld anretning, der kan serveres som tilbehør til de fleste retter. Opskriften er fra Vores Jord – Din køkkenhave
  • 2 Personer

Ingredienser

2 stk pak choi
1 spsk. olie
stk. Salt & peber
25 g saltmandler grofthakkede

Tahindressing

75 g Tahin (lys)
25 g citronsaft
g koldt vand
- sukker
- salt
- hvidløgspulver eventuelt

Sådan gør du

  1. 1
    Skær pak choi-hovederne over på midten. Steg dem ved hård varme i lidt olie, ca. 5 minutter på skærefladen, vend og steg et par minutter mere på den anden side. Krydr med salt og peber.
  2. 2
    Pisk alle ingredienserne til tahindressingen godt sammen, og smag den til med citron, sukker, salt og evt. hvidløgspulver. Juster konsistensen med vand.
  3. 3
    Servering: Top de stegte pak choi med tahindressing og saltmandler.