Sprøde kartoffelbidder
SNACKS OG TILBEHøR

Sprøde kartoffelbidder

Kartofler kan tilberedes på et utal af måder. Her får du en lækker og sprød snack på under en halv time.
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g kartofler kolde
1 dl. olivenolie
- flagesalt
2.5 dl. cremefraiche
1 bundt purløg
1 stk. rødløg lille
1 tsk. dijonsennep
1 stk. citron (saften)
- salt
- peber


Sådan gør du

  1. 1
    Giv hver kartoffel et tryk med bunden af et glas, så de flader ud, men ikke så meget, at de går i stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir, og pensl begge sider med olivenolie. Drys med flagesalt og bag ved 200 grader i 10 minutter, hvorefter de vendes og bages 10 minutter mere. Imens laves dressingen ved at snitte purløg og hakke løget, vend det hele med citronsaft, sennep og cremefraiche og smag til med salt og peber. Server de sprøde, varme kartoffelbidder med dressingen til.