Spicy coleslaw
FROKOST

Spicy coleslaw

Tyndtskåret kål badet i en syrlig og cremet dressing fyldt med krydderier. Perfekt til grillmad.
  • 4 Personer

Ingredienser

1 stk. spidskål stort spidskål
3 gulerødder
2 forårsløg
2 spsk. mayonnaise
4 spsk. yoghurt
2 tsk. hvidvinsedikke brug evt. limesaft
0.5 stk. stødt spidskommen
0.5 tsk. røget paprika
0.5 tsk. stødt koriander kan udelades
1 nip sukker
- Lidt peber og salt
1 håndfuld Friske koriander brug evt. kørvel eller persille alt efter smag

Sådan gør du

  1. 1
    Snit kål, gulerødder og forårsløg i tynde strimler på et mandolinjern eller med en skarp kniv.  
  2. 2
    Rør mayonnaise og yoghurt sammen til en dressing i en stor skål, og smag den til med eddike, krydderier og sukker.   
  3. 3
    Vend grøntsagerne i dressingen, og lad salaten trække i 5 min. inden servering.   
  4. 4
    Drys med de friske krydderurter og server!