Små bagte kartofler med matjessild

Fine kartofler, der imponerer og er nemme at lave som tilbehør til middagsbordet. Matjessildene er særlig fede og smager igennem på grund af saltning i lage. 
Små bagte kartofler med matjessild
  • 4 Personer

Ingredienser

16 stk små kartofler
2 stk matjessild fileter
6 spsk. lakse-eller ørredrogn
1.5 dl. græsk yoghurt 10%
- dild til pynt

Sådan gør du

  1. 1.Sæt ovnen på 250 grader, og bag kartoflerne møre i ca. 30 minutter.
  2. 2.Tag ud og afkøl.
  3. 3.Skær lidt af toppen af kartoflen fra, den flade side skal pege opad.
  4. 4.Sæt kartoflerne på et fad, hvis de ikke kan stå opret, pres dem let.
  5. 5.Skær silden i små stykker og læg den på kartoflen.
  6. 6.Top med græsk yoghurt og rogn.
  7. 7.Pynt med dild, og servér.
Se, hvad vi ellers skriver om: #forret og #påske