Skorzonerrødder
SNACKS OG TILBEHøR

Skorzonerrødder

Skorzonerrødder, kan være lidt svære at skrælle, men du bliver belønnet for arbejdet. Rødderne smager fantastisk i retning af hvide asparges med et strejf af nødder.
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g skorzonerod
1 stk. zittauerløg
20 g smør
2 spsk. æbleeddike eller hvidvinseddike
- salt
- Frisk bredbladet persille eller en anden frisk urt, fx kørvel, estragon, ramsløg eller basilikum.

Sådan gør du

  1. 1
    Vask og skræl skorzonerrødderne.
  2. 2
    Snit skorzonerrødderne i tynde skiver på tværs.
  3. 3
    Smelt smørret på en pande og sauter rødderne heri.
  4. 4
    Tilsæt eddike lad det koge ind. Smag til med salt.
  5. 5
    Hak persille groft.
  6. 6
    Bland skorzonerrødder og persille.
  7. 7
    Server lun som tilbehør til kødretter.