Skorzonerrødder

Skorzonerrødder
  • 4 Personer

Ingredienser

600 g skorzonerod
1 stk. zittauerløg
20 g smør
2 spsk. æbleeddike eller hvidvinseddike
- salt
- Frisk bredbladet persille eller en anden frisk urt, fx kørvel, estragon, ramsløg eller basilikum.

Sådan gør du

  1. 1.Vask og skræl skorzonerrødderne.
  2. 2.Snit skorzonerrødderne i tynde skiver på tværs.
  3. 3.Smelt smørret på en pande og sauter rødderne heri.
  4. 4.Tilsæt eddike lad det koge ind. Smag til med salt.
  5. 5.Hak persille groft.
  6. 6.Bland skorzonerrødder og persille.
  7. 7.Server lun som tilbehør til kødretter.
Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør, #få ingredienser og #vegetar