Scones med brændenælde, ramsløg, gedeost og oliven
Anderledes scones med masser af gode ting i. Spis dem til frokost med pålæg eller som snack, når den lille sult melder sig.
6 Personer
Ingredienser
5 dl
hvedemel
2 tsk.
bagepulver
1 tsk.
salt
0.5 spsk.
tørret ramsløg
0.5 spsk.
En halv spsk. tørrede brændenælder
100 g
blødt smør
1.75 dl
mælk
250 g
blød gedeost
1 dl
sort oliven
ANNONCE
Sådan gør du
1
Sæt ovnen på 200 C.
Bland mel, bagepulver, salt og tørrede urter i en skål.
2
Tilsæt smør og mælk og rør dejen sammen.
3
Hvis dejen er meget klæg, kan du komme lidt mel i.
4
Kom mel på fingrene, og form dejen til en tyk rulle, 5-6 cm i diameter.
5
Skær i ca. 12 skiver, og kom på en bradepande med bagepapir.
Bag i ovnen ca. 20 minutter, kig til dem efter 15 minutter, og servér med gedeost og oliven.