Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
3 stilke | modne rabarber, i 2 cm stykker |
50 g | sukker |
3 dl. | piske-fløde |
1 tsk. | rålakrids eller 1 1/2 spsk. rom (kan udelades) |
225 g | mørk chokolade, finthakket |
15 stk | makroner, afhængig af størrelsen |
250 g | mørk chokolade, finthakket (til overtræk) |
Kagerne skal opbevares på køl og spises indenfor 3-4 dage.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10