Redaktionen anbefaler
![Steven Olsen er kåret som årets kassedame m/k 2024](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-05/Steven.jpg.jpeg?itok=RO02NYz1)
![Laura Bilde i molssofaen](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-12/Molssofaen-liste.jpg.jpeg?itok=obgrtACM)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-12/pernille-skipper.jpg.jpeg?itok=jMUehLOe)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2023-11/Sommerhus-Skagen.jpg.jpeg?itok=27_dLqGj)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2023-03/jordbaer-8.jpg.jpeg?itok=IfL2me9t)
![Grøn basilikum står skarpt](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-09/Krydderurter---basilikum-visner.jpg.jpeg?itok=pjwKpNxG)
3 stilke | modne rabarber, i 2 cm stykker |
50 g | sukker |
3 dl. | piske-fløde |
1 tsk. | rålakrids eller 1 1/2 spsk. rom (kan udelades) |
225 g | mørk chokolade, finthakket |
15 stk. | makroner, afhængig af størrelsen |
250 g | mørk chokolade, finthakket (til overtræk) |
Kagerne skal opbevares på køl og spises indenfor 3-4 dage.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10