Salat med andebryst

Andebryst med sprødt skind giver denne søde salat et salt modspil. 
Salat med andebryst
  • 4 Personer

ingredienser

1 stk. andebryst
- Salt- og pebermix
200 g babyspinat
1 stk. courgette
3 spsk. raspolie
1 spsk. honning
- citronsaft
4 spsk. pinjekerne
- 1 stykke vandmelon

Sådan gør du

  1. 1.Drys andebrystet med salt og peber og læg den fede skindside nedad i en pande.
  2. 2.Tænd for varmen, og steg skindet godt i 12 minutter.
  3. 3.Vend og steg indtil gennemstegt, i alt ca. 20 minutter.
  4. 4.Skyl og afdryp spinaten og fordel den på et fad.
  5. 5.Skær courgette i tynde skiver og lav kugler af melonen eller skær den i tern.
  6. 6.Fordel over spinaten.
  7. 7.Bland olie, honning og lidt citronsaft i en skål og smag til med salt.
  8. 8.Hæld over salaten.
  9. 9.Drys pinjekerner over.
  10. 10.Skær andebrystet i skiver og server hertil.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #and