Salat med andebryst
- 4 Personer
ingredienser
1 stk. | andebryst |
- | Salt- og pebermix |
200 g | babyspinat |
1 stk. | courgette |
3 spsk. | raspolie |
1 spsk. | honning |
- | citronsaft |
4 spsk. | pinjekerne |
- | 1 stykke vandmelon |
Sådan gør du
-
1Drys andebrystet med salt og peber og læg den fede skindside nedad i en pande.
-
2Tænd for varmen, og steg skindet godt i 12 minutter.
-
3Vend og steg indtil gennemstegt, i alt ca. 20 minutter.
-
4Skyl og afdryp spinaten og fordel den på et fad.
-
5Skær courgette i tynde skiver og lav kugler af melonen eller skær den i tern.
-
6Fordel over spinaten.
-
7Bland olie, honning og lidt citronsaft i en skål og smag til med salt.
-
8Hæld over salaten.
-
9Drys pinjekerner over.
-
10Skær andebrystet i skiver og server hertil.