Salat med andebryst
AFTENSMAD

Salat med andebryst

Andebryst med sprødt skind giver denne søde salat et salt modspil. 
  • 4 Personer

ingredienser

1 stk. andebryst
- Salt- og pebermix
200 g babyspinat
1 stk. courgette
3 spsk. raspolie
1 spsk. honning
- citronsaft
4 spsk. pinjekerne
- 1 stykke vandmelon

Sådan gør du

  1. 1
    Drys andebrystet med salt og peber og læg den fede skindside nedad i en pande.
  2. 2
    Tænd for varmen, og steg skindet godt i 12 minutter.
  3. 3
    Vend og steg indtil gennemstegt, i alt ca. 20 minutter.
  4. 4
    Skyl og afdryp spinaten og fordel den på et fad.
  5. 5
    Skær courgette i tynde skiver og lav kugler af melonen eller skær den i tern.
  6. 6
    Fordel over spinaten.
  7. 7
    Bland olie, honning og lidt citronsaft i en skål og smag til med salt.
  8. 8
    Hæld over salaten.
  9. 9
    Drys pinjekerner over.
  10. 10
    Skær andebrystet i skiver og server hertil.