Salat a la Waldorf med and på to måder
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | andebryster |
- | olie |
- | salt og peber |
1 stk. | æble |
2 dl. | drue |
2 stilke | blegselleri |
2 stk. | hovedsalat |
1.5 spsk. | valnøddeolie |
1 tsk. | hvidvinseddike |
Sådan gør du
-
1Træk skindet af anden, og skær det i tynde strimler.
-
2Steg skindet helt sprødt i olie på en pande.
-
3Tag det op og afdryp det på køkkenrulle.
-
4Krydr andebrysterne med salt og peber og gennemsteg dem i olie på en pande. 5-6 minutter per side.
-
5Snit æble, druer og blegselleri i helt tynde skiver, og vend dem straks med en dressing af valnøddeolie vendt med hvidvinseddike. Smag til med salt.
-
6Anret hovedsalat på fire tallerkener. Fordel grøntsager herpå. Skær andebryster i skiver og server dem og den sprøde svær til salaten.