Ruller med grønt og dip
- 4 Personer
- 15 Minutes
Ingredienser
8 stk. | rispapir |
1 pakke | Katrine & Alfreds Nordic Crisp salat |
1 stk. | agurk |
8 stk. | tomater skåret i kvarte |
1 stk. | peberfrugt |
8 stk. | myntekviste |
Dip:
2 dl. | cremefraiche 18% |
1 dl. | hakket purløg |
1 tsk. | citronskal, revet |
0.5 tsk. | salt |
Sådan gør du
-
1Skil salatbladene fra hinanden.
-
2Del agurken på midten og så på langs. Skær hver del ud i 4, så du nu har 16 stænger.
-
3Del peberfrugten i 2, fjern kerner og blomst og del den i tynde strimler.
-
4Del tomaterne i kvarte.
-
5Læg et stykke rispapir i vand i ca. 30 sek., så papiret bliver blødt. Læg papiret forsigtigt på et spækbræt. Placer på midten af rispapiret 1/8 del salat, agurk, peberfrugt, tomat og mynteblade - lad det gerne gå ud over enderne af rispapiret. Rul derefter rullen så stramt, som du kan.
-
6Læg rullen til side, og læg evt. et fugtigt klæde over. Vær opmærksom på, at rullerne helst ikke må røre hinanden, da der er en risiko for, at de klæber sammen.
-
7Bland alle dipingredienser til cremefraichedip.
-
8Skær rullen over på midten inden servering og server med dip til.