Ruller med grønt og dip
FROKOST

Ruller med grønt og dip

Frisk, sprød og let vegetarret med salatblade, peberfrugt, agurk og mynte. Dyp rullerne i cremet dip. 
  • 4 Personer
  • 15 Minutes

Ingredienser

8 stk. rispapir
1 pakke Katrine & Alfreds Nordic Crisp salat
1 stk. agurk
8 stk. tomater skåret i kvarte
1 stk. peberfrugt
8 stk. myntekviste

Dip:

2 dl. cremefraiche 18%
1 dl. hakket purløg
1 tsk. citronskal, revet
0.5 tsk. salt

Sådan gør du

  1. 1
    Skil salatbladene fra hinanden.
  2. 2
    Del agurken på midten og så på langs. Skær hver del ud i 4, så du nu har 16 stænger.
  3. 3
    Del peberfrugten i 2, fjern kerner og blomst og del den i tynde strimler.
  4. 4
    Del tomaterne i kvarte.
  5. 5
    Læg et stykke rispapir i vand i ca. 30 sek., så papiret bliver blødt. Læg papiret forsigtigt på et spækbræt. Placer på midten af rispapiret 1/8 del salat, agurk, peberfrugt, tomat og mynteblade - lad det gerne gå ud over enderne af rispapiret. Rul derefter rullen så stramt, som du kan.
  6. 6
    Læg rullen til side, og læg evt. et fugtigt klæde over. Vær opmærksom på, at rullerne helst ikke må røre hinanden, da der er en risiko for, at de klæber sammen.
  7. 7
    Bland alle dipingredienser til cremefraichedip.
  8. 8
    Skær rullen over på midten inden servering og server med dip til.