Rødspætteruller en papilotte
- 4 Personer
Ingredienser
8 stk. | rødspætter |
1 bundt | persille |
lidt | Lidt salt og peber |
- | butter beans |
12 stk. | tomater |
75 g | oliven Blandede oliven |
0.5 stk. | skalotteløg |
0.5 stk. | fed hvidløg |
1 håndfuld | citrontimian Brug evt. oregano |
Sådan gør du
-
1Tænd ovnen på 200 C.
-
2Krydr rødspættefileterne med salt og peber, og rul hver filet om en lille tot persille. Hæft den med en tandstikker.
-
3Bland bønner, tomater og oliven i en skål. Pisk, i en anden skål, olivenolie, løg, hvidløg, citrontimian, salt og peber sammen. Vend blandingen i bønnerne og smag evt. til med ekstra salt og peber.
-
4Fordel bønneblandingen på 4 kvadratiske stykker bagepapir og læg 1-2 rødspætteruller på toppen af hver bunke.
-
5Træk hjørnerne på papiret og snør papiret sammen, så hver pakke former en lille bylt. Bind stegesnor om, så de er lukkede under bagningen.
-
6Bag pakkerne i ca. 20 min.
-
7Server dem straks, gerne med groft brød.