Ristet tofu med svampe og chiliolie
FROKOST

Ristet tofu med svampe og chiliolie

Top tofuen med svampe og chiliolie, drys med nødder og purløg og nyd denne smagfulde og klimavenlige vegetarret.  
  • 4 Personer

Ingredienser

400 g fast tofu
250 g blandede svampe
0.5 dl. nødder ristede
0.5 bundt purløg
lidt olie til at stege i
lidt citronsaft
lidt salt og sort peber

Ristet chiliolie

2 stk. frisk (rød) chili
2 stk. lille tørret rød chili
2 fed hvidløg
3 stk. limeblade
2 dl. nautral olie

Sådan gør du

  1. 1
    Del tofuen og rist i lidt olie, til tofuen er gylden.
  2. 2
    Rist svampene i olie og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
  3. 3
    Hak nødderne groft, og skær purløgene fint.
  4. 4
    Chiliolie: Alle ingredienser kommes i en lille gryde, hvor det koges gyldent og mørt. Olieblandingen afkøles, blendes og smages til med salt.
  5. 5
    Anret tofuen ved at toppe med svampe og chiliolie. Drys med nødder og purløg. Server med en rustik salat.