Ristet tofu med svampe og chiliolie
- 4 Personer
Ingredienser
400 g | fast tofu |
250 g | blandede svampe |
0.5 dl. | nødder ristede |
0.5 bundt | purløg |
lidt | olie til at stege i |
lidt | citronsaft |
lidt | salt og sort peber |
Ristet chiliolie
2 stk. | frisk (rød) chili |
2 stk. | lille tørret rød chili |
2 fed | hvidløg |
3 stk. | limeblade |
2 dl. | nautral olie |
Sådan gør du
-
1Del tofuen og rist i lidt olie, til tofuen er gylden.
-
2Rist svampene i olie og smag til med salt, peber og lidt citronsaft.
-
3Hak nødderne groft, og skær purløgene fint.
-
4Chiliolie: Alle ingredienser kommes i en lille gryde, hvor det koges gyldent og mørt. Olieblandingen afkøles, blendes og smages til med salt.
-
5Anret tofuen ved at toppe med svampe og chiliolie. Drys med nødder og purløg. Server med en rustik salat.