ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Risotto med grønkål og svampe En nylavet, varm risotto er lige, hvad man har lyst til, når det er koldt ude. Vores er med både grønkål og svampe og mætter derfor godt. 4 Personer 30 Minutes ingredienser 1 stk. lille løg 3 dl risottoris arborio 25 g smør 2 dl hvidvin 7 dl hønsebouillon 100 g revet parmasanost - salt og peber 6 stk. grønkålsblade 25 g smør 200 g svamp - trøffelolie evt. ANNONCE Sådan gør du 1 Hak løget, og svits sammen med ris i smør i en gryde uden at de tager farve. 2 Tilsæt vin, og lad det dampe ind. 3 Tilsæt nu ca. 2 dl bouillon ad gangen under omrøring, indtil væden er optaget. 4 Sådan fortsætter du, indtil bouillonen er optaget, ca. 20 min. 5 Tag gryden fra varmen, og rør osten i. 6 Smag til med salt og peber. 7 Skær evt. den grove stilk fra, og skær kålen i strimler. 8 Svits kålen på en pande, indtil den falder sammen, tag op. 9 Svits de ordnede svampe på panden. 10 Vend risottoen med nysvitset kål og svampe. 11 Vend gerne med lidt trøffelolie. 12 Server straks. PRINT ANNONCE
Børn Gider du have børn med i køkkenet? Mange børn vil gerne være med, når der skal hakkes og snittes til familiens aftensmad, men faktisk er et rekordlavt antal på kun 9 % af dem med i køkkenet på en typisk hverdagsaften. En travl hverdag, manglende forældrekompetencer og mere convenience-mad trækker børnene væk fra rivejern og røremaskine, men det går ud over deres madmod, køkkenkompetencer og i sidste ende deres livsduelighed, advarer eksperter
Børn i køkkenet Guide: Hvad kan mit barn i køkkenet? Madlavning i børnehøjde er vigtigt for børnenes madmod og deres fremtidige kompetencer i køkkenet. Fra børnene er helt små, kan de være med ved køkkenbordet. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier har Samvirke lavet en guide til, hvad dit barn kan i køkkenet i forskellige aldre
Børn i køkkenet Madlavningen i børnehøjde: Sådan laver du mad med børn Madlavning med børn kan virke uoverskueligt, når aftensmaden skal presses ind mellem lektier, fritidsaktiviteter og godnatlæsning. Men de mindste i familien kan være god hjælp, og børnene tager vigtige kompetencer med fra køkkentjansen. Sammen med kokkeskoleejer Karoline Trier guider Samvirke dig til, hvordan du har børnene med i køkkenet
Børn i køkkenet Klumme: Børn skal blive bedre til at lave mad end deres forældre Alle er enige om, at det er vigtigt , at man selv kan lave mad. alligevel bruger vi mindre tid og involverer børnene mindre i køkkenet. Vi forældre må starte med os selv. Men nu giver Coop også kunder mulighed for at støtte madkundskab i skolerne.
Tv Vind en slush ice-maskine i quizzen om børnefjernsyn - værdi 2299 kroner Det er tid til at finde dit indre barn frem. Kan du huske børneudsendelserne i tv? Svar på 10 spørgsmål om børne-tv, der har været på tv-skærmen, og vind en slush ice-maskine. Vi trækker en vinder d. 31. august 2025 . Slush ice-maskinen kan også bruges til alt fra mocktails til iskaffe