Risotto med grønkål og svampe
- 4 Personer
- 30 Minutes
ingredienser
1 stk. | lille løg |
3 dl. | risottoris arborio |
25 g | smør |
2 dl. | hvidvin |
7 dl. | hønsebouillon |
100 g | revet parmasanost |
- | salt og peber |
6 stk | grønkålsblade |
25 g | smør |
200 g | svamp |
- | trøffelolie evt. |
Sådan gør du
-
1Hak løget, og svits sammen med ris i smør i en gryde uden at de tager farve.
-
2Tilsæt vin, og lad det dampe ind.
-
3Tilsæt nu ca. 2 dl bouillon ad gangen under omrøring, indtil væden er optaget.
-
4Sådan fortsætter du, indtil bouillonen er optaget, ca. 20 min.
-
5Tag gryden fra varmen, og rør osten i.
-
6Smag til med salt og peber.
-
7Skær evt. den grove stilk fra, og skær kålen i strimler.
-
8Svits kålen på en pande, indtil den falder sammen, tag op.
-
9Svits de ordnede svampe på panden.
-
10Vend risottoen med nysvitset kål og svampe.
-
11Vend gerne med lidt trøffelolie.
-
12Server straks.