Radicchio med quinoa, pærer og gorgonzola
SNACKS OG TILBEHøR

Radicchio med quinoa, pærer og gorgonzola

Delikat, sprød salat. Kombinationen af de lækre quinoafrø blandet med gorgonzola og den søde vinaigrette er helt perfekt. Opskriften er fra kogebogen Side dishes – det perfekte tilbehør til din hovedret af Camilla Lawes
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Det skal du bruge:

3 dl quinoa
1 Radicchiosalat
100 g rucola
2 pærer
4 stilke bredbladet persille
150 g gorgonzola
1 dl olivenolie
0.5 dl æblecidereddike
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. flydende honning
- havsalt
- friskkværnet peber

Sådan gør du

  1. 1
    Tilbered quinoa som anvist på pakken og afkøl
  2. 2
    Pluk bladene fra salathovedet, læg dem i en stor skål med koldt vand sammen med rucolasalaten
  3. 3
    Skyl pærerne, del dem i kvarte både, og fjern kernehusene
  4. 4
    Dup radicchiobladene tørre med et rent viskestykke, og riv dem i rustikke stykker. Læg dem på et stort fad sammen med rucola, også duppet tør, og pærebåde
  5. 5
    Pluk persilleblade fra stilkene, og skyl dem godt. Dup dem tørre, og bland dem med de to slags salat og pærebådene
  6. 6
    Pisk olien sammen med æblecidereddike, sennep og honning. Smag dressingen til med salt og peber. Vend forsigtigt dressingen i salaten sammen med quinoa, og smuldr gorgonzola over retten

Tip!

God til rødt kød, tatar, lammekølle og andet lammekød