Pasta med pesto
FROKOST

Pasta med pesto

Pasta og pesto er en spise, som både smager godt og er nem at lave. Lav pestoen selv, så slipper du for eventuelle tilsætningsstoffer og kan selv smage den til. 
  • 4 Personer

Ingredienser

200 g pasta, f. eks. tagliatelle
1 stk. glas, 200 g soltørrede tomater i olie
- En lille potte basilikum
3 spsk. pinjekerne
25 g friskrevet parmesan
1 stk. fed hvidløg
- Evt. lidt tørret chili
- Lidt revet parmesanost og frisk basilikum

Sådan gør du

  1. 1
    Tilbered pastaen efter anvisning på emballagen.
  2. 2
    Kom alle ingredienser til pestoen i en blender og blend dem til en lind blanding, gerne lidt grov.
  3. 3
    Afdryp pastaen, men lad lidt kogevand hænge ved.
  4. 4
    Kom i en stor skål, og vend med ca. 4 spsk pesto.
  5. 5
    Server med ost og basilikum som drys.
  6. 6
    Resten af pestoen holder sig godt i køleskabet i fem dage.