Redaktionen anbefaler






75 g | tørsaltet bacon |
1 stk. | løg, hakket |
2 spsk. | rapsolie |
300 g | hakket vildtkød |
4 stk | enebær, knuste |
3 kviste | timian eller rosmarin |
4 stk | persillerødder eller knoldselleri, i tern |
200 g | svampe, f.eks champginon, i mindre stykker |
dl. | vand |
1 dl. | porter eller anden mørk øl (kan udelades) |
spsk. | æbleeddike |
2 tsk. | tyttebærsyltetøj eller ribsgele |
- | salt |
- | friskkværnet peber |
stk. | blomkål |
stk. | skalotteløg, i tynde skiver |
2 spsk. | æbleddike |
tsk. | honning eller sukker |
- | flagesalt |
- | friskkværnet peber |
1 stk. | bakke karse, klippet |
- | Kartoffelmos eller kogt perlebyg |
Retter tilsat øl skal enten koge meget kortvarigt (som her) eller simre i 2-3 timer eller bliver smagen ubehagelig bitter.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10