ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Nem asparges-suppe Aspargessuppe lavet med friske, hvide asparges. Servér med sprødt aspargesdrys og lidt ørredrogn. 4 Personer 30 Minutes Asparges-suppe 0.75 l grøntsagsbouillon 1 dl hvidvin 500 g Ordnede asparges (grønne, hvide eller blandede) 100 g flødeost 1 stk. salt og peber Topping 4 spsk. ørredrogn 1 spsk. finthakket purløg ANNONCE Sådan gør du 1 Skræl de hvide asparges, hvis du bruger dem, og knæk den nederste del af de grønne fra, hvis du bruger dem. 2 Tag 2 asparges fra, og skær dem i bladtynde skiver. Kom dem i en skål med isvand (isterninger og vand), og stil i køleskabet. 3 Kog bouillon og vin op i en gryde. Skær de resterende asparges i mindre stykker, og kom dem i. Lad bouillonen simre i ca. 10 minutter. 4 Blend suppen, gerne med en stavblender direkte i gryden eller i din almindelige blender. Hæld suppen tilbage i gryden. 5 Kom halvdelen af osten i suppen, og rør rundt. Smag suppen til. Ønsker du suppen mere cremet, kom resten af osten i. 6 Smag til med salt og peber. Afdryp de sprøde asparges fra isvandet, og dup dem tørre på køkkenrulle. 7 Kom suppen i fire tallerkener, og top den med asparges, rogn og purløg. PRINT ANNONCE Populære opskrifter aftensmad Kylling a la grækenland Nyd den nemme ret med blødt fladbrød. Og kan du ikke få bryst med skind, kan du sagtens bruge bryst uden! Opskriften er fra Louisa Lorangs kogebog 'Alt i en'. Bogen er til dig, der elsker hjemmelavet mad, men ikke er stor fan af opvask aftensmad Bolopizza med urteolie, creme fraiche og pecorino Hvis man nogensinde skulle åbne et pizzaria, skulle den her med på menukortet! Bolognesen kan sagtens være en rest fra i går. Opskriften stammer fra bogen "Perfekt Pizza" af Jon Daniel Edlund aftensmad Labskovs Skipperlabskovs kan du lave med både kalv, ko, lam og gris, men vælg gerne en udskæring, der har godt med bindevæv og fedt. Hvis kødet bliver for magert, kan det godt blive tørt. Tykkam er vores favorit, da den har kombinationen af smag og evnen til at simre lidt ud. Opskriften er fra Køkkenskole af Timm Vladimir og Thomas Alcayaga. Bogen er udkommet på Politikens Forlag aftensmad Blomkålsfad med porrer En hurtig og nem ret, der er et skønt alternativ til de klassiske Flødekartofler. Har du rester i grøntsagsskuffen, er det oplagt at bruge dem i retten. Opskriften er fra Frederikke Wærens’ kogebog Favoritterne aftensmad Tacos med sprød dobbeltpaneret blomkål Hvem elsker ikke tacos? Her med sprød dobbeltpaneret blomkål med guacamole og sriracha-mayo. Blomkålen kan også laves som en snack med dip. Tænk på den som en slags nuggets! Opskriften er udviklet af Camilla Skov og fra bogen "Vegetarisk i aften?" aftensmad Falafler i airfryer Airfryeren gør det muligt at bruge mindre fedt i madlavningen. Prøv for eksempel denne opskrift på falafler fra Michelle Kristensens kogebog ’Airfryer for hele familien’.
Motion Hop op på cyklen: Mød fire danskere, der har valgt den tohjulede til Det er nemmere at finde parkering, man får motion og aaah, friheden! Men selvom der er mange fordele ved pedalkraft, vælger danskerne i stigende grad den tohjulede fra. Hvor cyklen i 2013 stod for 17 % af danskernes transport, stod den således i 2023 kun for 13,3 %. Mød fire af dem, der trodser tendensen og giver hverdagen fuld pedal
Cykler 5 ting, du (måske) ikke vidste, er tilladt på cyklen Snup bilens parkeringsplads, og sving til venstre i lyskrydset. Her er 5 ting, du måske ikke vidste, du må på jernhesten
Trafik Teoritest: Kan du klare cyklistprøven? Du anser måske dig selv for en erfaren og sikker cyklist, men tager du altid de nødvendige forholdsregler for at undgå farlige situationer? Og har du helt styr på, hvornår du skal stoppe op eller give signal? Rådet fra Sikker Trafik har udviklet en teoritest til færdselsundervisningen i landets 5. og 6. klasser, som skal hjælpe dem til en god og sikker adfærd på cyklen. Kan du klare testen?
Cykler 10 cykelregler der er værd at kende Selvom en tur på cykelstien kan føles som en tur i lovløshed, kan det blive en dyr fornøjelse at bryde loven. Samvirke har samlet 10 regler fra cykelloven, som du måske ikke kendte.
Påske Påskekonkurrence: Gæt med og se hvor meget du ved om påsken. Vind Årets Plantage Påskeæg til 775 kroner fra Peter Beier Chokolade Gæt med i Samvirkes påskequiz og se, hvor mange rigtige svar du kan om påsken. Ved du eksempelvis, hvorfor jøderne fejrer påske? Eller hvad historien nu er med de der Fabergé-æg? Er du heldig, kan du vinde Årets Plantage Påskeæg til 775 kroner. Konkurrencen slutter d. 9. april KONKURRENCE
Påske Påskekonkurrence: Gæt med og se hvor meget du ved om påsken. Vind Årets Plantage Påskeæg til 775 kroner fra Peter Beier Chokolade