ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Nem asparges-suppe Aspargessuppe lavet med friske, hvide asparges. Servér med sprødt aspargesdrys og lidt ørredrogn. 4 Personer 30 Minutes Asparges-suppe 0.75 l. grøntsagsbouillon 1 dl. hvidvin 500 g Ordnede asparges (grønne, hvide eller blandede) 100 g flødeost 1 stk. salt og peber Topping 4 spsk. ørredrogn 1 spsk. finthakket purløg ANNONCE Sådan gør du 1 Skræl de hvide asparges, hvis du bruger dem, og knæk den nederste del af de grønne fra, hvis du bruger dem. 2 Tag 2 asparges fra, og skær dem i bladtynde skiver. Kom dem i en skål med isvand (isterninger og vand), og stil i køleskabet. 3 Kog bouillon og vin op i en gryde. Skær de resterende asparges i mindre stykker, og kom dem i. Lad bouillonen simre i ca. 10 minutter. 4 Blend suppen, gerne med en stavblender direkte i gryden eller i din almindelige blender. Hæld suppen tilbage i gryden. 5 Kom halvdelen af osten i suppen, og rør rundt. Smag suppen til. Ønsker du suppen mere cremet, kom resten af osten i. 6 Smag til med salt og peber. Afdryp de sprøde asparges fra isvandet, og dup dem tørre på køkkenrulle. 7 Kom suppen i fire tallerkener, og top den med asparges, rogn og purløg. PRINT ANNONCE Populære opskrifter aftensmad Cremet karrysuppe med blomkål Hvis suppen skal mætte ekstra godt, kan du også servere den med ris som en gryderet. Desuden kan blomkål erstattes med kartofler. Opskriften er fra bogen ”Grøn mad - grøn energi. 100 opskrifter til en grønnere livsstil” af Johanne Mosgaard. aftensmad Tarte flambée eller flammkuchen Kært barn har mange navne. Uanset, hvad du kalder denne tynde og sprøde specialitet fra grænseområdet mellem Frankrig og Tyskland, tror vi ikke du bliver skuffet. Opskriften er fra bogen “Louisas billige favoritter” af Louisa Lorang. aftensmad Brændende kærlighed med rodfrugter En vaskeægte klassiker. Men her får baconen selskab af rodfrugter på toppen. En god anledning til at få ryddet op i grøntsagsskuffen, hvis der er rodfrugter, som trænger til at blive brugt. aftensmad Paneret torskerogn med dildmayo Du kender paneret fiskefilet. Men har du prøvet paneret torskerogn? Det skulle du tage at gøre. Opskriften er fra bogen "Nemme Retter På Budget" fra Mummum (Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksøe Bentse) aftensmad Quinoa-pandekager med tofu og grønt Fordi de saftige små pandekager er lavet på quinoa, er de naturligt glutenfri og rige på protein. Pssst… De smager også godt med syltetøj. Opskriften er fra bogen ”Grøn mad - grøn energi. 100 opskrifter til en grønnere livsstil” af Johanne Mosgaard aftensmad Cremet champignonsuppe med porre og timian Champignonsuppe toppet med sprøde champignon eller portobellosvampe. Den her er til svampeelskeren og alle andre, der kan lide en god og nærende suppe.
Emballage Onlinehandel er fyldt med luft Lastbiler og postbude flytter hver dag rundt på tusindvis af papkasser, hvor luften fylder mere end den vare, vi har købt online. De halvtomme papkasser er til skade for miljøet og er med til at øge trængslen på vejene. En løsning skal gøre op med de luftige emballager
Coop Coop har papkasser i 4 størrelser Hvilken kasse passer bedst til det, du har købt? På Coops lager i Odense udregner en computer, hvilken kasse der skal bruges til din bestilling
Indkøb Shrinkflation: Her er varen, der gerne må skrumpe Når råvarepriserne stiger, ender dine dagligvarer ofte på skrump for at skjule en stigning i kiloprisen. Prisen kan altså holdes i ro, hvis en vare bliver mindre. Et sted skal du dog glæde dig over en vare, der bliver mindre og mindre
Indkøb Explainer: Hvorfor skrumper varerne i supermarkedet? Shrinkflation hedder det, når en vare bliver mindre uden at prisen falder. På dansk har vi ikke et ord for fænomenet, som producenter og supermarkeder bruger for at camouflere prisstigningerne.
Annoncørbetalt indhold Julekonkurrence: 11. december - vind et gavekort til Sol og Strand Svar rigtigt på dagens quiz og vind et gavekort til Sol og Strand KONKURRENCE
Annoncørbetalt indhold Bæredygtighed med bid: Bliv klogere på Label Rouge: Sådan gør franske frilandskyllinger en forskel
Tilberedning Alt i ovnen: 10 opskrifter, hvor alle ingredienser kommes direkte i et ildfast fad eller en bradepande