Minimajs og pangasius på spyd
En god appetitvækker i sommervarmen. Marinaden med jordnødder, chili og mynte giver smag til den milde pangasiusfilet.

- 4 Personer
Ingredienser
8 stk | træspyd |
300 g | pangasiusfileter |
12 stk | minimajs |
- | olie |
- | salt |
4 spsk. | usaltede jordnødder |
2 spsk. | citronsaft |
1 spsk. | lys sirup |
1 spsk. | friskhakket mynte |
- | lidt tørret chili |
Sådan gør du
- 1.Læg spyddene i vand i 20 minutter, så de ikke bliver helt sorte i ovnen.
- 2.Sæt ovnen på 225 grader.
- 3.Skær fisk og majs i mindre stykker og sæt på spyd.
- 4.Kom godt med olie og salt på spyddene og læg dem på en rist eller en bradepande.
- 5.Steg dem gyldne i ovnen i ca. 8 minutter.
- 6.Kom nødder, citronsaft, sirup, mynte og chili i en skål og bland sammen.
- 7.Fordel over spyddene og server.