Redaktionen anbefaler
| 6 stk. | løg |
| 8 fed | hvidløg |
| 2 dl | vin eller vand |
| 4 spsk. | olivenolie |
| 2 tsk. | stødt spidskomme |
| 2 tsk. | tørret oregano |
| 4 dåser | butter beans eller borlottibønnereller borlottibønner |
| 6 dl | vand |
| 4 spsk. | grøntsagsfond , koncentreret |
| 4 spsk. | soja |
| 2 tsk. | paprika |
| - | peber |
| 500 g | brun champignon |
| 4 spsk. | æblecidereddike |
| 1 stk. | mango |
| 1 stk. | rødløg |
| 1 spsk. | syltede jalapenos eller efter smag |
| 1 bundt | koriander og/eller mynte |
| 1 stk. | rød chili (kan udelades) |
| 1 stk. | lime |
| 1 spsk. | olivenolie |
| - | salt |
| 2 stk. | snackpebre |
| - | majs cheesy |
| - | godt brød , fladbrød eller tortillabrød |
| 1 spsk. | olie |
| 300 g | majs |
| - | salt |
| 100 g | cheddar |
| 4 spsk. | cream cheese /creme fraiche |