Kogebogsforfatter Søren Staun Petersen guider dig med kogebogen ’Overrask med Græskar – salte og søde opskrifter’ fra Muusmann Forlag til en række retter med græskar. Græskarret er oplagt at bruge både i det salte, men også det søde køkken. Du finder både opskrifter på hjemmelavede græskarfritter, en asiatisk græskarsuppe og en sød upside-down kage.
0 Personer
Det skal du bruge:
500 g
græskar , revet
35 g
ingefær
1 stk.
pære , store
500 g
syltesukker
5 dl
vand
2 tsk.
kanel
1 tsk.
kardemomme
1 tsk.
stødt nellike
2 tsk.
vanille , flydende
ANNONCE
Sådan gør du
1
Græskar klargøres og rives sammen med ingefær og pære. Kom alle ingredienser i en gryde og bring det i kog. Lad det simre i 10 minutter. Skum af under vejs. Kom marmeladen på skoldede glas der er skyllet i atamon.
Opbevares køligt og mørk og i køleskab når glasset er åbnet.