FOKUS
Medlemmernes Mærkesag
| 400 g | tipo 00 mel , hvedemel |
| 4 | æg |
| 1 knsp. | fint salt |
| - | lidt mel til drys og formning |
| 1 fed | hvidløg |
| 100 g | smør + lidt ekstra til at stege løgene i |
| 3 dl | champagne (eller fx Cremant/Cava. Vigtigt at den ikke er sød) |
| 1.5 dl | champagne (eller fx Cremant/Cava. Vigtigt at den ikke er sød) |
| 1 tsk. | hvidvinseddike |
| 2 tsk. | honning |
| - | lidt citronsaft |
| - | salt |
| - | peber |
| 2 dl | fløde |
| - | grønne asparges , 4-8 stk alt efter størrelse |
| 8 stk. | brocollini , ca. 2 til hver |
| 800 g | lyssej , eller anden hvid fisk |
| - | smør |
| - | salt |
| - | peber |