Letsprængt and med peberrodcreme

Vi marinerer and med sukker og anretter med svesker på en skive brød. Peberrodcreme giver skønt modspil hertil.
Letsprængt and med peberrodcreme
  • 6 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

2 stk andebryster
2 tsk. salt
1 g sukker
1 dl. cremefraiche 38%
1 spsk. friskrevet peberrod
1 tsk. sukker
1 tsk. friskpresset citronsaft
- salt og peber
6 stk skiver rugbrød og smør
12 stk bløde svesker
1 stk. potte dild

Sådan gør du

  1. 1.Drys begge sider af anden med salt og sukker.
  2. 2.Dæk til, og stil i køleskabet natten over. 
  3. 3.Sæt ovnen på 225 grader.
  4. 4.Steg andebrysterne i 20 minutter med skindsiden opad.
  5. 5.Tag ud og afkøl.
  6. 6.Rør cremen sammen og smag den til med salt og sukker.
  7. 7.Kom lidt smør på brødet og anret med tynde skiver and, dild, svesker og creme.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #and