Letsprængt and med peberrodcreme
AFTENSMAD

Letsprængt and med peberrodcreme

Vi marinerer and med sukker og anretter med svesker på en skive brød. Peberrodcreme giver skønt modspil hertil.
  • 6 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

2 stk. andebryster
2 tsk. salt
1 g sukker
1 dl. cremefraiche 38%
1 spsk. friskrevet peberrod
1 tsk. sukker
1 tsk. friskpresset citronsaft
- salt og peber
6 stk. skiver rugbrød og smør
12 stk. bløde svesker
1 stk. potte dild

Sådan gør du

  1. 1
    Drys begge sider af anden med salt og sukker.
  2. 2
    Dæk til, og stil i køleskabet natten over. 
  3. 3
    Sæt ovnen på 225 grader.
  4. 4
    Steg andebrysterne i 20 minutter med skindsiden opad.
  5. 5
    Tag ud og afkøl.
  6. 6
    Rør cremen sammen og smag den til med salt og sukker.
  7. 7
    Kom lidt smør på brødet og anret med tynde skiver and, dild, svesker og creme.