Letsprængt and med peberrodcreme
- 6 Personer
- 30 Minutes
Ingredienser
2 stk. | andebryster |
2 tsk. | salt |
1 g | sukker |
1 dl. | cremefraiche 38% |
1 spsk. | friskrevet peberrod |
1 tsk. | sukker |
1 tsk. | friskpresset citronsaft |
- | salt og peber |
6 stk. | skiver rugbrød og smør |
12 stk. | bløde svesker |
1 stk. | potte dild |
Sådan gør du
-
1Drys begge sider af anden med salt og sukker.
-
2Dæk til, og stil i køleskabet natten over.
-
3Sæt ovnen på 225 grader.
-
4Steg andebrysterne i 20 minutter med skindsiden opad.
-
5Tag ud og afkøl.
-
6Rør cremen sammen og smag den til med salt og sukker.
-
7Kom lidt smør på brødet og anret med tynde skiver and, dild, svesker og creme.