Lammekølle med fyld
Lammekølle er en sikker vinder, når der skal gæster på besøg. Fyld den med soltørrede tomater og cremet feta for at give den ekstra saft og kraft.

- 8 Personer
- 60 Minutes
Ingredienser
3 kg | fersk lammekølle |
- | Sar (en bønneurt) |
- | rosmarin |
- | henkogt og inddampet kryddertomat. |
200 g | fetaost |
200 g | soltørret tomat |
lidt | rosmarin |
- | Lidt peber og salt |
Sådan gør du
- 1.Læg fyldet i lammekøllen, og snør den sammen med kødsnor.
- 2.Krydr med salt og peber.
- 3.Steg i ovnen ved 180-200 grader, til kernetemperaturen på et stegetermometer viser 65 grader
- 4.Lad derefter stegen hvile i termokasse til den skal bruges, gerne 1 - 2 timer, så bliver kødet mørt og godt.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #få ingredienser