Lammekølle med fyld
AFTENSMAD

Lammekølle med fyld

Lammekølle er en sikker vinder, når der skal gæster på besøg. Fyld den med soltørrede tomater og cremet feta for at give den ekstra saft og kraft. 
  • 8 Personer
  • 60 Minutes

Ingredienser

3 kg fersk lammekølle
- Sar (en bønneurt)
- rosmarin
- henkogt og inddampet kryddertomat.
200 g fetaost
200 g soltørret tomat
lidt rosmarin
- Lidt peber og salt

Sådan gør du

  1. 1
    Læg fyldet i lammekøllen, og snør den sammen med kødsnor.
  2. 2
    Krydr med salt og peber.
  3. 3
    Steg i ovnen ved 180-200 grader, til kernetemperaturen på et stegetermometer viser 65 grader
  4. 4
    Lad derefter stegen hvile i termokasse til den skal bruges, gerne 1 - 2 timer, så bliver kødet mørt og godt.