Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
lidt | olie eller smør, til stegning |
600 g | nakkekoteletter |
4 dl. | hvedeøl eller anden lys øl |
6 stk | pastinakker halverede |
1 stk. | fennikel i skiver |
150 g | perleløg frosne |
4 stilke | salvie |
3 fed | hvidløg i tynde skiver |
1.5 dl. | piskefløde |
lidt | æbleeddike eller balsamisk æbleeddike efter smag |
lidt | salt og sort peber efter smag |
lidt | sukker efter smag |
- | kartoffelmos evt. iblandet hakket palmekål eller rodfrugter. |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10