Kikærter i indisk karry
AFTENSMAD

Kikærter i indisk karry

En slags indisk butter chicken, men med kikærter i stedet for kylling. Skal det gå hurtigt, så brug kikærter fra dåse. 
  • 4 Personer

Ingredienser

2 spsk. rapsolie
2 stk hakkede løg
3 fed hvidløg hakkede
1 spsk. gurkemeje
1 spsk. spidskommen
1 spsk. koriander
2 dåser kikærter
1 dåse kokosmælk
1 dåse hakkede tomater
1 stk. grøntsagsbouillon terning
1 stk. lime saften
1 bundt koriander frisk, hakket

Sådan gør du

  1. 1
    Kom rapsolien i en gryde og steg løg og hvidløg gyldne.
  2. 2
    Tilsæt krydderier og svits i ca. 30 sekunder under omrøring.
  3. 3
    Kom kikærter, kokosmælk, tomater og bouillonterning i gryden. Lad det hele simre i ca. 25 minutter under låg.
  4. 4
    Tilsæt limesaft og hakket koriander lige inden servering.