Redaktionen anbefaler
| 500 g | Bornholmergrisen Hakket Grisekød 8-12% |
| 150 g | Tulip Bacon Tern |
| 1 dl | havregryn |
| 1 dl | mælk |
| 1 | æg |
| 1 | zittauerløg |
| 1 håndfuld | frisk timian |
| 1 | æble |
| 1 dl | spidskål , hakket |
| 20 g | smør |
| 1 spsk. | rapsolie |
| - | salt og peber |
| 200 g | kartofler |
| 2 spsk. | olivenolie |
| 1 tsk. | salt |
| 2 fed | hvidløg |
| 2 spsk. | god olivenolie |
| 1 tsk. | dijonsennep |
| 1 tsk. | æblecidereddike |
| 1 fed | hvidløg |
| 10 stk. | rosenkål |
| 2 | appelsiner |
| - | ½ spidskål , rød |
| - | friskkværnet peber |