Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
1 stk. | æggeblomme |
3 spsk. | sukker |
0.25 | vaniljestang, kornene Tag 1/4 af korenen fra stangen |
75 g | hindbær Brug gerne friske hvis muligt |
- | skyr eller græsk yoghurt |
1.5 dl. | coop piskefløde |
- | smeltet chokolade Efter behov til pynt |
10 | marengs Brug små marengskys |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10