Redaktionen anbefaler
| 2 | løg , almindelige |
| 4 fed | hvidløg |
| 1 | ingefær , en tommel |
| - | olivenolie |
| 1 spsk. | stødt spidskommen |
| 1 spsk. | stødt koriander |
| 1 tsk. | gurkemeje |
| 5 | safran , tråde |
| 1 tsk. | røget paprika |
| 2 | stilke bladselleri , eller 1/6 knoldselleri |
| 1 | squash , skåret i små tern |
| - | frisk chili , så stærk som du kan og tør |
| 50 g | tomatpure |
| 1 l | bouillon , hønse eller grøntsag |
| 1 | flåede tomater af god kvalitet , brug gerne de hele, og knus dem groft med hånden |
| - | røde linser 75-100g |
| 1 dåse | kikærter |
| 1 | Citron (økologisk) |
| - | salt |
| 2.5 dl | yoghurt naturel |
| 1 dusk | frisk mynte |
| 1 dusk | frisk persille |
| - | skal fra ½-1 økologisk citron |
| - | salt og peber |
| - | fladbrød , syrnet |
I det vegetariske køkken er det altid godt at skrue ekstra op for krydderierne – især de varme som her.