Grønkålsruller med røget ørred og ingefærcreme
AFTENSMAD

Grønkålsruller med røget ørred og ingefærcreme

En skøn symfoni af røg og sødme fra henholdsvis ørred og honningholdig creme fraiche med ingefær gør disse nemme grønkålsruller perfekte som små appetitvækkere. 
  • 4 Personer

Ingredienser

6 stk. store grønkålsblade
200 g røget ørred i tynde skiver
4 spsk. creme fraiche 38 %
1 spsk. honning
1 spsk. friskrevet ingefær
- salt og peber
4 stk. skiver toastbrød

Sådan gør du

  1. 1
    Kog vand op i en gryde.
  2. 2
    Kom grønkålsbladene i vandet, og tag den op igen.
  3. 3
    Afdryp på et viskestykke.
  4. 4
    Skær den tykke stilk fra, så at du får to aflange hele grønkålsstykker fra hver blad.
  5. 5
    Rør creme fraiche med honning, ingefær, salt og peber.
  6. 6
    Fordel cremen på kålen, og læg ørreden over.
  7. 7
    Rul sammen, luk evt. med en tandstik.
  8. 8
    Server med ristet brød.