Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-04/Brun-pletvinge.jpg.jpeg?itok=cQX96VbH)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2019-04/blomster-p%C3%A5-altanen.jpg.jpeg?itok=UMvWov08)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2018-11/almindelige-sommerfugle.gif.jpeg?itok=_w2UAy5o)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2019-03/Illustration-af-biodiversitet-og-sommerfulge.jpg.jpeg?itok=dVHqqNUr)
![Sortplettet blåfugl i bog](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-03/Sortplettet%20blaafugl%20-%20illustration.jpg.jpeg?itok=aQWbbVrW)
40 g | mandler |
550 g | galiamelon (vægt uden skræl og kerner) |
275 g | agurk (eller squash) |
100 g | frisk spinat |
50 g | løg |
1 håndfuld | frisk mynte |
2 spsk. | koldpresset olivenolie |
2 spsk. | æbleeddike eller hvid balsamico |
2 spsk. | citronsaft |
1.5 tsk. | salt |
- | friskkværnet sort peber |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10