ANNONCE ANNONCE AFTENSMAD Gratinerede pasta fyldt med svampe En lækker appetitvækker med smeltet ost og svampe, som hurtigt og nemt kan trylles fremtil sultne gæster. 4 Personer Ingredienser 24 stk. muslingeformede pasta 200 g svamp 1 stk. løg 1 fed hvidløg, revet 100 g flødeost 50 g revet parmesanost - salt og peber - krydderurter til pynt ANNONCE Sådan gør du 1 Kog pastaerne efter anvisning på emballagen og afdryp. 2 Hak svampe og løg fint og kom det i en skål. 3 Rør hvidløg, flødeost og ca. halvdelen af parmesanosten i blandingen. 4 Smag til med salt og peber. 5 Sæt de kogte pastaer på et bagepapir på en bageplade. 6 Kom lidt fyld i hver pasta og drys lidt ost over. 7 Gratiner under ovnens grill indtil osten smelter, ca. 5 minutter. 8 Pynt med krydderurter og server varme eller lune. PRINT ANNONCE
Emballage Nyt forsøg på Bornholm skal mindske emballage og affald Emballage er vigtigt for en vares sikkerhed, kvalitet og holdbarhed, men emballagen fylder unødig meget i supermarkedet og er designet til kun at blive brugt én gang. Så hvordan bliver fremtidens emballage mindre og lettere at genbruge? Det skal bl.a. et nyt løsmarked i Kvickly Rønne være med til at finde svar på
Emballage Kan man vende alufolie eller stanniol forkert? Den blanke og den matte side på alufolie har forskellige egenskaber, når du laver mad, og derfor står der ofte i opskrifter og tilberedningsvejledninger, at du skal vende en bestemt side opad i ovnen. Forskellen er dog lille, fastslår eksperter.
Emballage Den rigtige plastik holder frugt og grønt frisk Forkert emballage kan begrænse fødevarernes holdbarhed. Merete Edelenbos har i mere end 25 år forsket i, hvordan man opbevarer eksempelvis kartofler, gulerødder og jordbær optimalt
Bær Må bærrene koges i egen emballage? Det anbefales at koge frosne bær, før de bruges, da der kan sidde bakterier på bærrene. Det frarådes til gengæld at koge dem i den pose, de er købt i
Annoncørbetalt indhold Quiz: Hvor godt kender du Guldæsken og chokoladen? Kan din chokoladeviden knække alle spørgsmålene? Vær med i chokoladequizzen og deltag i lodtrækningen om en af de populære Guldæsker fra Anton Berg. Konkurrencen slutter 30.11.