Gratinerede pasta fyldt med svampe
- 4 Personer
Ingredienser
24 stk. | muslingeformede pasta |
200 g | svamp |
1 stk. | løg |
1 stk. | fed revet hvidløg |
100 g | flødeost |
50 g | revet parmesanost |
- | salt og peber |
- | Pynt: Lidt friske kryddderurter |
Sådan gør du
-
1Kog pastaerne efter anvisning på emballagen og afdryp.
-
2Hak svampe og løg fint og kom det i en skål.
-
3Rør hvidløg, flødeost og ca. halvdelen af parmesanosten i blandingen.
-
4Smag til med salt og peber.
-
5Sæt de kogte pastaer på et bagepapir på en bageplade.
-
6Kom lidt fyld i hver pasta og drys lidt ost over.
-
7Gratiner under ovnens grill indtil osten smelter, ca. 5 minutter.
-
8Pynt med krydderurter og server varme eller lune.