Gratinerede pasta fyldt med svampe
AFTENSMAD

Gratinerede pasta fyldt med svampe

En lækker appetitvækker med smeltet ost og svampe, som hurtigt og nemt kan trylles fremtil sultne gæster. 
  • 4 Personer

Ingredienser

24 stk. muslingeformede pasta
200 g svamp
1 stk. løg
1 stk. fed revet hvidløg
100 g flødeost
50 g revet parmesanost
- salt og peber
- Pynt: Lidt friske kryddderurter

Sådan gør du

  1. 1
    Kog pastaerne efter anvisning på emballagen og afdryp.
  2. 2
    Hak svampe og løg fint og kom det i en skål.
  3. 3
    Rør hvidløg, flødeost og ca. halvdelen af parmesanosten i blandingen.
  4. 4
    Smag til med salt og peber.
  5. 5
    Sæt de kogte pastaer på et bagepapir på en bageplade.
  6. 6
    Kom lidt fyld i hver pasta og drys lidt ost over.
  7. 7
    Gratiner under ovnens grill indtil osten smelter, ca. 5 minutter.
  8. 8
    Pynt med krydderurter og server varme eller lune.