Græskar tilberedt som kål

Græskar er ikke kun noget, vi kigger på til Halloween i oktober. Græskar kan spises, og det smager godt! Prøv selv denne opskrift, hvor vi sauterer græskarret som kål. 
Græskar tilberedt som kål
  • 4 Personer

ingredienser

600 g græskar
100 g løg
50 g smør
2 dl. hvidvin
- salt og peber
- Skærmplantefrø af f.eks. dild, persille, koriander, fennikel, dansk kommen eller spidskommen er velegnet

Sådan gør du

  1. 1.Græskarret skrælles og deles.
  2. 2.Kernerne fjernes med en ske.
  3. 3.Løg og græskar skæres i små firkanter.
  4. 4.Smør smeltes i en gryde, og løg kommes i under omrøring.
  5. 5.Græskar tilsættes, og retten sauteres.
  6. 6.Vin, salt, peber og evt. frø tilsættes.
  7. 7.Retten småsnurrer, til græskarret er tilpas mørt.
  8. 8.Smag til.
  9. 9.Serveres til stegte kød- og fiskeretter.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #snacks og tilbehør, #salater, #få ingredienser og #vegetar