Græskar tilberedt som kål
AFTENSMAD

Græskar tilberedt som kål

Græskar er ikke kun noget, vi kigger på til Halloween i oktober. Græskar kan spises, og det smager godt! Prøv selv denne opskrift, hvor vi sauterer græskarret som kål. 
  • 4 Personer

ingredienser

600 g græskar
100 g løg
50 g smør
2 dl. hvidvin
- salt og peber
- Skærmplantefrø af f.eks. dild, persille, koriander, fennikel, dansk kommen eller spidskommen er velegnet

Sådan gør du

  1. 1
    Græskarret skrælles og deles.
  2. 2
    Kernerne fjernes med en ske.
  3. 3
    Løg og græskar skæres i små firkanter.
  4. 4
    Smør smeltes i en gryde, og løg kommes i under omrøring.
  5. 5
    Græskar tilsættes, og retten sauteres.
  6. 6
    Vin, salt, peber og evt. frø tilsættes.
  7. 7
    Retten småsnurrer, til græskarret er tilpas mørt.
  8. 8
    Smag til.
  9. 9
    Serveres til stegte kød- og fiskeretter.