Fyldig salat med stegt aubergine og majs
SALATER

Fyldig salat med stegt aubergine og majs

En god og kraftig, kødfri salat med perlespelt, trøffelolie, auberginer og majskolber. Friseesalaten er meget aromatisk og også lidt bitter i smagen og giver derfor godt modspil til de stegte auberginer og den kraftige smag af spelt. 
  • 4 Personer
  • 35 Minutes

Ingredienser

300 g perlespelt
2 spsk. olivenolie
1 tsk. hvidvinseddike
lidt trøffelolie
lidt salt og sort peber
1 stk. aubergine
lidt olie
4 stk majskolber
150 g champignon
1 stk. Friseesalat

Drys

100 g parmesanost revet
- urter gerne estragon

Sådan gør du

  1. 1
    Kog spelt efter anvisning. Skyl i koldt vand og afdryp. Vend med olie og eddike, og smag til med salt og peber.
  2. 2
    Skær aubergine i skiver og steg i olie på en pande.
  3. 3
    Kog majskolber i letsaltet vand i 3-4 minutter.
  4. 4
    Anret spelten på en bund af salatblade, og top med fyldet