Fyldig salat med stegt aubergine og majs

En god og kraftig, kødfri salat med perlespelt, trøffelolie, auberginer og majskolber. Friseesalaten er meget aromatisk og også lidt bitter i smagen og giver derfor godt modspil til de stegte auberginer og den kraftige smag af spelt. 
Fyldig salat med stegt aubergine og majs
  • 4 Personer
  • 35 Minutes

Ingredienser

300 g perlespelt
2 spsk. olivenolie
1 tsk. hvidvinseddike
lidt trøffelolie
lidt salt og sort peber
1 stk. aubergine
lidt olie
4 stk majskolber
150 g champignon
1 stk. Friseesalat

Drys

100 g parmesanost revet
- urter gerne estragon

Sådan gør du

  1. 1.Kog spelt efter anvisning. Skyl i koldt vand og afdryp. Vend med olie og eddike, og smag til med salt og peber.
  2. 2.Skær aubergine i skiver og steg i olie på en pande.
  3. 3.Kog majskolber i letsaltet vand i 3-4 minutter.
  4. 4.Anret spelten på en bund af salatblade, og top med fyldet
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #hovedret, #lette retter, #salater, #vegetar, #hverdag, #gæstemad og fest og #grøntsager i sæson