Fyldig salat med stegt aubergine og majs
- 4 Personer
- 35 Minutes
Ingredienser
300 g | perlespelt |
2 spsk. | olivenolie |
1 tsk. | hvidvinseddike |
lidt | trøffelolie |
lidt | salt og sort peber |
1 stk. | aubergine |
lidt | olie |
4 stk. | majskolber |
150 g | champignon |
1 stk. | Friseesalat |
Drys
100 g | parmesanost revet |
- | urter gerne estragon |
Sådan gør du
-
1Kog spelt efter anvisning. Skyl i koldt vand og afdryp. Vend med olie og eddike, og smag til med salt og peber.
-
2Skær aubergine i skiver og steg i olie på en pande.
-
3Kog majskolber i letsaltet vand i 3-4 minutter.
-
4Anret spelten på en bund af salatblade, og top med fyldet