Redaktionen anbefaler






25 g | smør |
2 stk. | rødløg. i tynde skiver |
4 stk. | æbler i tynde både |
2 spsk. | æblecidereddike |
1 spsk. | sukker |
1 tsk. | groft salt |
- | timian frisk |
- | sort peber |
600 g | hakket kalv eller flæsk |
- | salt |
1 stk. | æg |
- | peber |
1 dl | mælk |
1 dl | rasp |
100 g | bacon i skiver |
2 dl | mælk |
1 dl | fløde |
1 spsk. | maizena (majsstivelse) |
- | kulør evt. |
- | salt |
- | peber |
Har du lyst til at give din forlorne hare et twist? Skær rodfrugter som rødbeder og gulerodder i grove tern, og læg rodfrugterne i det ildfaste fad med din forlorne hare. Det giver en god smag til kødet. Tilsæt evt. også friske krydderurter. Du kan også vælge at servere din forlorne hare med frisk, grøn salat vendt i mormordressing.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10