En portion stegte grøntsager og tofu med nudler
Inviter det asiatiske køkken hjem til dig med denne wokret. Tofu erstatter kød, hvilket gør den oplagt til vegetarer.

- 4 Personer
- 20 Minutes
ingredienser
250 g | nudler |
200 g | svampe shiitake eller champignon |
- | olie |
300 g | fast tofu |
3 stk | forårsløg |
2 spsk. | sojasauce |
1 spsk. | risvineddike |
1 spsk. | muscovadosukker |
- | ldit friskhakket chili |
Sådan gør du
- 1.Tilbered nudler efter anvisning.
- 2.Skær svampe i skiver og svits i olie på en pande.
- 3.Skær tofu i mindre stykker og svits med.
- 4.Skær forårsløg i skiver, og svits med.
- 5.Bland sojasauce, risvineddike, sukker og lidt chili i en skål.
- 6.Vend på panden, og tag fra varmen.
- 7.Afdryp nudler, og vend med grøntsager og tofu.
- 8.Smag til, og server.
Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad og #vegetar