En portion stegte grøntsager og tofu med nudler
- 4 Personer
- 20 Minutes
ingredienser
250 g | nudler |
200 g | svampe shiitake eller champignon |
- | olie |
300 g | fast tofu |
3 stk. | forårsløg |
2 spsk. | sojasauce |
1 spsk. | risvineddike |
1 spsk. | muscovadosukker |
- | ldit friskhakket chili |
Sådan gør du
-
1Tilbered nudler efter anvisning.
-
2Skær svampe i skiver og svits i olie på en pande.
-
3Skær tofu i mindre stykker og svits med.
-
4Skær forårsløg i skiver, og svits med.
-
5Bland sojasauce, risvineddike, sukker og lidt chili i en skål.
-
6Vend på panden, og tag fra varmen.
-
7Afdryp nudler, og vend med grøntsager og tofu.
-
8Smag til, og server.