Ekstra grøn pasta a la alfredo
- 2 Personer
- 15 Minutes
Ingredienser
2 | fed hvidløg |
- | olivenolie |
2 dl. | piskefløde |
2.5 dl. | grøntsags- eller hønsebouillon |
- | frisk pasta (.feks. fettucine) |
100 g | ærter (friskbælgede eller frost) |
75 g | babyspinat |
1.5 spsk. | citronsaft |
- | salt og sort peber |
Servering:
- | parmesan |
- | peber |
Sådan gør du
-
1Pil hvidløgene, og snit dem i tynde skiver. Sautér dem i olie i en gryde.
-
2Tilsæt fløde og bouillon, og kog op.
-
3Tilsæt pasta, læg låg på, og lad det koge i ca. 2 minutter.
-
4Tilsæt ærter og spinat, og kog under låg i yderligere 2-3 minutter, til pastaen er al dente. Smag til med citronsaft, salt og peber.
-
5Anret pastaen i dybe tallerkner. Top med groftrevet parmesan og masser af friskkværnet peber.
Tip!
Du kan også bruge spinat, asparges og broccoli – eller hvad der nu er i sæson.