Ekstra grøn pasta a la alfredo
AFTENSMAD

Ekstra grøn pasta a la alfredo

Pastaretten her er inspireret af den cremede Alfredo. Naturligvis her i en supernem og slet ikke original version, der er klar på 15 minutter. Opskriften er fra Louisa Lorangs kogebog 'Alt i en'. Bogen er til dig, der elsker hjemmelavet mad, men ikke er stor fan af opvask
  • 2 Personer
  • 15 Minutes

Ingredienser

2 fed hvidløg
- olivenolie
2 dl piskefløde
2.5 dl bouillon grøntsags- eller hønsebouillon
- frisk pasta (.feks. fettucine)
100 g ærter (friskbælgede eller frost)
75 g babyspinat
1.5 spsk. citronsaft
- salt og sort peber

Servering:

- parmesan
- peber


Sådan gør du

  1. 1
    Pil hvidløgene, og snit dem i tynde skiver. Sautér dem i olie i en gryde.
  2. 2
    Tilsæt fløde og bouillon, og kog op.
  3. 3
    Tilsæt pasta, læg låg på, og lad det koge i ca. 2 minutter.
  4. 4
    Tilsæt ærter og spinat, og kog under låg i yderligere 2-3 minutter, til pastaen er al dente. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  5. 5
    Anret pastaen i dybe tallerkner. Top med groftrevet parmesan og masser af friskkværnet peber.

Tip!

Du kan også bruge spinat, asparges og broccoli – eller hvad der nu er i sæson.