Durumruller med pølser
AFTENSMAD

Durumruller med pølser

En lidt anderledes måde at servere pølser på. Med inspiration fra byens shawarmabarer fylder vi de lune, flade brød med krydrede pølser og grøntsager. Nemt og virkelig velsmagende.
  • 4 Personer
  • 20 Minutes

Ingredienser

8 stk. krydrede pølser
4 stk. fladbrød
8 spsk. mayonnaise
4 stk. store tomater
1 stk. løg
- 15 cm agurk
- Lidt krydderurter, for eksempel timian eller oregano

Sådan gør du

  1. 1
    Grill pølserne, og lun brødet.
  2. 2
    Smør mayonnaise eller din egen favoritdressing på brødet.
  3. 3
    Skær grøntsager i skiver, og fordel på brødet.
  4. 4
    Læg et par pølser og lidt krydderurter på i den ene side, og rul sammen.