Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
0.5 stk. | rødkål |
1 dl. | cremefraiche 18% |
1 fed | hvidløg , presset |
- | Skal og saft af ½ citron |
- | sukker , efter smag |
- | salt |
- | peber |
3 spsk. | olivenolie |
1 stk. | løg , i tern |
2 fed | hvidløg , i tynde skiver |
4 tsk. | garam masala (krydderiblanding) |
1 tsk. | chiliflager |
400 g | kogte kikærter (evt. fra dåse) |
1 stk. | granatæble |
8 stk | fladbrød |
- | krydderurter f.eks. persille, bronzefennikel eller koriander |
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10