Citronsyltede gulerødder
SNACKS OG TILBEHøR

Citronsyltede gulerødder

Guleroden, vores trofaste hverdagsgrøntsag. Her får den kærlig behandling i form af citron og rørsukker. Det sødsure tilbehør er virkelig godt til stegt kylling eller vendt i nykogt ris med et drys jordnødder.
  • 6 Personer
  • 25 Minutes

ingredienser

1 kg gulerødder
1.5 dl. rørsukker
1.5 dl. citronsaft
3 dl. vand
2 tsk. salt
- evt. lidt snittet rød chili

Sådan gør du

  1. 1
    Skræl og skær gulerødderne i lange stave (det ser så fint ud i sylteglasset).
  2. 2
    Kom sukker, citronsaft, vand og salt i en gryde, og kog op.
  3. 3
    Kom gulerødderne i lagen, og lad simre indtil de er møre, men ikke bløde.
  4. 4
    Kom på glas, luk, og lad blive kolde.

Tip!

Tilføj evt. lidt chili efter smag