Choko-creme til pandekagetårn
- 4 Personer
Ingredienser
2 dl. | piskefløde |
100 g | mælkechokolade |
200 g | mørk chokolade |
1 nip | havsalt |
Tilbehør
400 g | bær friske og blandede bær - f.eks. jordbær, blåbær, ribs og brombær |
Sådan gør du
-
1Varm fløden i en kasserolle, og hak imens de to typer chokolade fint. Når fløden næsten koger, tages den af blusset, og chokolade og salt tilsættes. Vent 1 min., og rør i blandingen, til chokoladen er smeltet.
-
2Skær bærrene i mindre stykker, hvis de er store, ellers bliver tårnet meget højt!
-
3Smør hver pandekage med den lune chokoladecreme og læg dem sammen som en lagkage med friske bær mellem lagene.
-
4Slut af med masser af friske bær på toppen, og sæt pandekagetårnet på køl indtil ca. 20 min. før servering. Chokoladen bliver fast i køleskabet, så lad den få lidt stuetemperatur inden servering.