Choko-creme til pandekagetårn
BAGVæRK

Choko-creme til pandekagetårn

Bag en stak pandekager og smør hver enkelt med chokocreme. Læg pandekagerne sammen som en lagkage, så du til sidst har et pandekagetårn.
  • 4 Personer

Ingredienser

2 dl. piskefløde
100 g mælkechokolade
200 g mørk chokolade
1 nip havsalt

Tilbehør

400 g bær friske og blandede bær - f.eks. jordbær, blåbær, ribs og brombær

Sådan gør du

  1. 1
    Varm fløden i en kasserolle, og hak imens de to typer chokolade fint. Når fløden næsten koger, tages den af blusset, og chokolade og salt tilsættes. Vent 1 min., og rør i blandingen, til chokoladen er smeltet.  
  2. 2
    Skær bærrene i mindre stykker, hvis de er store, ellers bliver tårnet meget højt!  
  3. 3
    Smør hver pandekage med den lune chokoladecreme og læg dem sammen som en lagkage med friske bær mellem lagene.   
  4. 4
    Slut af med masser af friske bær på toppen, og sæt pandekagetårnet på køl indtil ca. 20 min. før servering. Chokoladen bliver fast i køleskabet, så lad den få lidt stuetemperatur inden servering.