Choko-creme til pandekagetårn
Bag en stak pandekager og smør hver enkelt med chokocreme. Læg pandekagerne sammen som en lagkage, så du til sidst har et pandekagetårn.

- 4 Personer
Ingredienser
2 dl. | piskefløde |
100 g | mælkechokolade |
200 g | mørk chokolade |
1 nip | havsalt |
Tilbehør
400 g | blandede bær Friske bær, eks. jordbær, blåbær, ribs og brombær |
Sådan gør du
- 1.Varm fløden i en kasserolle, og hak imens de to typer chokolade fint. Når fløden næsten koger, tages den af blusset, og chokolade og salt tilsættes. Vent 1 min., og rør i blandingen, til chokoladen er smeltet.
- 2.Skær bærrene i mindre stykker, hvis de er store, ellers bliver tårnet meget højt!
- 3.Smør hver pandekage med den lune chokoladecreme og læg dem sammen som en lagkage med friske bær mellem lagene.
- 4.Slut af med masser af friske bær på toppen, og sæt pandekagetårnet på køl indtil ca. 20 min. før servering. Chokoladen bliver fast i køleskabet, så lad den få lidt stuetemperatur inden servering.