Choko-creme til pandekagetårn

Bag en stak pandekager og smør hver enkelt med chokocreme. Læg pandekagerne sammen som en lagkage, så du til sidst har et pandekagetårn.
Choko-creme til pandekagetårn
  • 4 Personer

Ingredienser

2 dl. piskefløde
100 g mælkechokolade
200 g mørk chokolade
1 nip havsalt

Tilbehør

400 g blandede bær Friske bær, eks. jordbær, blåbær, ribs og brombær

Sådan gør du

  1. 1.Varm fløden i en kasserolle, og hak imens de to typer chokolade fint. Når fløden næsten koger, tages den af blusset, og chokolade og salt tilsættes. Vent 1 min., og rør i blandingen, til chokoladen er smeltet.  
  2. 2.Skær bærrene i mindre stykker, hvis de er store, ellers bliver tårnet meget højt!  
  3. 3.Smør hver pandekage med den lune chokoladecreme og læg dem sammen som en lagkage med friske bær mellem lagene.   
  4. 4.Slut af med masser af friske bær på toppen, og sæt pandekagetårnet på køl indtil ca. 20 min. før servering. Chokoladen bliver fast i køleskabet, så lad den få lidt stuetemperatur inden servering.  
Se, hvad vi ellers skriver om: #passer til sæsonen, #bagværk, #dessert, #få ingredienser og #morgenmad og brunch