Charlottes frokostsalat
FROKOST

Charlottes frokostsalat

En frisk salat med knas i form af nødder og pinjekerner. Overhældes med en krydret, men simpel vinaigrette. 
  • 0 Personer

ingredienser

stk. icebergsalat snittet fint eller rucola
1 stk. fintsnittet æble
1 håndfuld Hasselnødder, valnødder og pinjekerner (soltørrede tranebær kan også bruges)

dressing

2 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. rapsolie
1 spsk. akaciahonning
1 tsk. dijonsennep

Sådan gør du

  1. 1
    Skyl salaten. Snit den, hvis du bruger iceberg. 
  2. 2
    Hak nødderne.
  3. 3
    Bland bland det fint snittede æble sammen med salaten og nødderne.
  4. 4
    Bland alle ingredienserne sammen og rør igennem. Servér salaten med vinaigretten hældt over.