Charlottes frokostsalat

En frisk salat med knas i form af nødder og pinjekerner. Overhældes med en krydret, men simpel vinaigrette. 
Charlottes frokostsalat
  • 0 Personer

ingredienser

stk. icebergsalat snittet fint eller rucola
1 stk. fintsnittet æble
1 håndfuld Hasselnødder, valnødder og pinjekerner (soltørrede tranebær kan også bruges)

dressing

2 spsk. hvidvinseddike
3 spsk. rapsolie
1 spsk. akaciahonning
1 tsk. dijonsennep

Sådan gør du

  1. 1.Skyl salaten. Snit den, hvis du bruger iceberg. 
  2. 2.Hak nødderne.
  3. 3.Bland bland det fint snittede æble sammen med salaten og nødderne.
  4. 4.Bland alle ingredienserne sammen og rør igennem. Servér salaten med vinaigretten hældt over. 
Se, hvad vi ellers skriver om: #frokost, #få ingredienser og #vegetar