Champignon-carpaccio med rødløgsdressing

Lækker forret, hvor vi skærer den rå svamp i supertynde, delikate skiver.
Champignon-carpaccio med rødløgsdressing
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk rødløg
1 spsk. salt
4 spsk. rigtig god olivenolie
1 tsk. balsamicoeddike
1 knsp. sukker
12 stk champignoner
2 spsk. hakket persille

Sådan gør du

  1. 1.Hak rødløg fint og vend med salt.
  2. 2.Lad løg og salt stå 10 minutter, og skyl så saltet helt væk.
  3. 3.Vend løgene med olie, eddike og sukker.
  4. 4.Rens champignonerne, og skær dem i helt tynde skiver.
  5. 5.Fordel champignonerne over fire tallerkner. Fordel løgene herpå og drys persille over.
  6. 6.Server med det samme.

Tip!

Denne carpaccio kan også serveres sammen med bøffelmozzarella i skiver.

Se, hvad vi ellers skriver om: #snacks og tilbehør, #forret, #få ingredienser og #vegetar