Butterbeanspread med ærter
FROKOST

Butterbeanspread med ærter

Denne butterbeanspread er fantastisk både i madpakken og til tapas. Spread'en er vegansk, og kan sagtens spises som den er ‒ men den smager også skønt under et stykke god skinke. 
  • 0 Personer

Ingredienser

1 dåse butterbeans ca. 240g
250 g fine grønne ærter, frost
1 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
3 spsk. citronsaft Eller æbleeddike
0.5 dl. grøntsagsbouillon
- bredbladet persille
lidt salt og lidt peber

Sådan gør du

  1. 1
    Blend butterbeans, ærter, hvidløg, olivenolie, citronsaft og bredbladet persille til en cremet masse.
  2. 2
    Tilsæt evt. lidt grøntsagsbouillon, hvis butterbeanspread’en bliver for tyk.
  3. 3
    Smag til med salt og peber og evt. lidt mere citronsaft.

Tip!

Brug evt. hvide bønner fra dåse i stedet for butterbeans.