Butterbeanspread med ærter

Denne butterbeanspread er fantastisk både i madpakken og til tapas. Spread'en er vegansk, og kan sagtens spises som den er ‒ men den smager også skønt under et stykke god skinke. 
Butterbeanspread med ærter
  • 0 Personer

Ingredienser

1 dåse butterbeans
250 g fine grønne ærter, frost
1 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
3 spsk. citronsaft
0.5 dl. grøntsagsbouillon
- bredbladet persille
lidt salt og lidt peber

Sådan gør du

  1. 1.Blend butterbeans, ærter, hvidløg, olivenolie, citronsaft og bredbladet persille til en cremet masse.
  2. 2.Tilsæt evt. lidt grøntsagsbouillon, hvis butterbeanspread’en bliver for tyk.
  3. 3.Smag til med salt og peber og evt. lidt mere citronsaft.

Tip!

Brug evt. hvide bønner fra dåse i stedet for butterbeans.

Se, hvad vi ellers skriver om: #aftensmad, #frokost, #hovedret, #passer til sæsonen, #lette retter, #få ingredienser og #vegetar