Burger med grillet grønt og syltede rødløg
FROKOST

Burger med grillet grønt og syltede rødløg

De grillede auberginer sammen med de syltede løg giver dejligt mættende fyld i burgeren
  • 4 Personer

Ingredienser

2 stk. auberginer Skæres i ca. 1 cm tykkelse
lidt salt
6 spsk. olivenolie
1 stk. fed friske hvidløg
0.5 tsk. tørret rosmarin
lidt chiliflager, tørrede
75 g ost kan udelades eller erstattes af et vegansk alternativ

Syltede rødløg

2 stk. rødløg.
3 spsk. hvidvinseddike
0.5 tsk. sukker
- Lidt salt og peber

Tilbehør

lidt salat Spinat kan også bruges
- Burgerboller
- god mayonnaise

Sådan gør du

  1. 1
    Drys aubergineskiverne med salt, og lad dem trække i 15 min. Skyl saltet af, og dup skiverne tørre.   
  2. 2
    Bland olien med krydderier, og pensl den på auberginerne. Gril skiverne over direkte varme i 2-3 min. Vend skiverne, og fordel osten på, gril videre i yderligere 2-3 min.  
  3. 3
    Snit imens løgene i meget tynde skiver, og vend dem med eddike, sukker, salt og peber.  
  4. 4
    Varm burgerbollerne, og klargør salaten. Fordel fyldet i burgerbollerne sammen med aubergine og syltede rødløg.   
  5. 5
    Nyd burgerne straks!