Burger med grillet grønt og syltede rødløg
- 4 Personer
Ingredienser
2 stk. | auberginer Skæres i ca. 1 cm tykkelse |
lidt | salt |
6 spsk. | olivenolie |
1 stk. | fed friske hvidløg |
0.5 tsk. | tørret rosmarin |
lidt | chiliflager, tørrede |
75 g | ost kan udelades eller erstattes af et vegansk alternativ |
Syltede rødløg
2 stk. | rødløg. |
3 spsk. | hvidvinseddike |
0.5 tsk. | sukker |
- | Lidt salt og peber |
Tilbehør
lidt | salat Spinat kan også bruges |
- | Burgerboller |
- | god mayonnaise |
Sådan gør du
-
1Drys aubergineskiverne med salt, og lad dem trække i 15 min. Skyl saltet af, og dup skiverne tørre.
-
2Bland olien med krydderier, og pensl den på auberginerne. Gril skiverne over direkte varme i 2-3 min. Vend skiverne, og fordel osten på, gril videre i yderligere 2-3 min.
-
3Snit imens løgene i meget tynde skiver, og vend dem med eddike, sukker, salt og peber.
-
4Varm burgerbollerne, og klargør salaten. Fordel fyldet i burgerbollerne sammen med aubergine og syltede rødløg.
-
5Nyd burgerne straks!