Redaktionen anbefaler
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2024-07/FDB-M%C3%B8bler---forskellige-stol.jpg.jpeg?itok=PDm__kuP)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Danmark-Dejligst.jpg.jpeg?itok=aWDFxZ73)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2017-05/maskulin_oel-is_med_karamelliserede_valnoedder_2.jpg.jpeg?itok=9OCTWKod)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/2020-06/Kronhjort_0.jpg.jpeg?itok=jJ_eY3CT)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/12/1280frisko.png.jpeg?itok=nhM6nUW_)
![](/sites/default/files/styles/16_9_xsmall/public/migrated/en/engangsgrillen1280.png.jpeg?itok=SmECdd56)
200 g | kogte sorte bønner |
100 g | blødt smør |
100 g | rørsukker |
100 g | smeltet, mørkchokolade |
0.5 dl. | kakao |
1 knsp. | salt |
1 tsk. | bagepulver |
0.5 tsk. | natron |
5 stk | æg |
150 g | modne jordbær |
0.5 dl. | flormelis |
250 g | mascarpone |
- | Korn af ½ stang vanilje |
- | jordbær til pynt |
Kagerne kan sagtens laves et par dage i forvejen. De holder sig bløde og saftige ved stuetemperatur.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10