Redaktionen anbefaler






1 stk. | blomkål |
1 dl | lys eddike |
1 dl | vand |
1 tsk. | salt |
1 tsk. | gurkemeje eller mild karry |
2 spsk. | god mayonaise |
5 spsk. | creme fraiche |
2 spsk. | grofthakket frisk dild |
1 spsk. | kapers (evt.) |
- | salt og peber |
500 g | torskefilet eller loin (eller andre typer hvid fisk) |
4 skiver | tørt rugbrød |
1 dl | mel |
1 tsk. | salt |
- | friskkværnet peber |
1 stk. | æg |
- | olie/smør til stegning |
- | Rugbrød, ovnbagte kartofler og/eller en god grøn salat. |
Bland gerne andre sprøde grøntsager i remouladen sammen med blomkålen f.eks. gulerødder, courgette eller jordskokker i små tern. Steg fiskepindene i 50:50 olie og smør, så bliver de sprødest og får en god smag af smør.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10