Blød tofu i kokosmælk
- 4 Personer
Ingredienser
500 g | tofu (sojabønneost) |
3 spsk. | friskrevet ingefær |
4 stk. | fed revet hvidløg |
1 stk. | lime |
2 spsk. | olie |
1 spsk. | karry |
1 dåse | kokosmælk |
2 dl. | hønsebouillon |
- | salt |
250 g | ægnudler |
l. | fritureolie |
1 stk. | rød peberfrugt |
Sådan gør du
-
1Skær tofu i grove tern.
-
2Kom ingefær, hvidløg og limesaft i en skål og vend tofu heri.
-
3Lad stå 15 minutter.
-
4Svits karry i olie i en gryde og kom kokosmælk og bouillon heri.
-
5Lad simre sammen nogle minutter.
-
6Kom tofu med marinade i gryden, og lad simre langsomt i 5 minutter.
-
7Smag til med salt og lad stå.
-
8Gennemvarm olien i en gryde.
-
9Kom ¼ af nudlerne i ad gangen og steg indtil de er godt gyldne.
-
10Tag op og lad afdryppe på køkkenrulle.
-
11Gentag med resten af nudlerne.
-
12Server tofu med sauce i dybe tallerkener.
-
13Toppe med revet limeskal og snittet peberfrugt.