Artiskokker med estragon- og baconsmør
AFTENSMAD

Artiskokker med estragon- og baconsmør

Møre artiskokker på traditionel vis. Vi får hver sin artiskok, brækker blade af og dypper i smør med bacon. Mmh...!
  • 4 Personer
  • 30 Minutes

Ingredienser

4 stk. artiskokker
- salt
- citron
4 skiver bacon
150 g smør
2 spsk. friskhakket estragon
1 stk. økologisk lime

Sådan gør du

  1. 1
    Vask artiskokkerne, og kog dem møre i letsaltet vand tilsat lidt citron. De har brug for ca. 30 minutters kogetid. Bladene skal kunne løsnes. Tag dem op, og afdryp dem på et viskestykke.
  2. 2
    Skær bacon i små stykker, og steg dem sprøde. Afdryp på køkkenrulle og afkøl.
  3. 3
    Rør smør med estragon og bacon. Smag til med lidt revet limeskal.
  4. 4
    Server.